Бас л мартаж болохгүй

- Оршуулах газрыг анх хөндөхдөө байгаль дэлхийгээ аргадаж, ном уншуулж, идээ будаа өргөсний дараа хөндөж, тэг тавьж, зурдаг юм байна.
Газар руу явахдаа самбай хадаг, цайны бүтэн идээ, багахан тавгийн идээ засах печень, чихэр, сүү, мөн арц, хүж, арц хүжээ баагиулах шүдэнз, хуурай аргал хомоол авч явдаг юм байна.

Газар руу авч явж байгаа хадаг нь самбай төрлийнх байдгийг, сүү нь 500 граммаас багагүй, 1 л орчим байх ёстойг анхаараарай.

Comments

Popular posts from this blog

Замын машинаар ОХУ-ын Новосибирск хот руу аялсан товч тэмдэглэл

TEDxUlaanbaatar 2017 арга хэмжээний сэтгэгдэл, үргэлжлэл

Айлчин найзууд Монголын тухай, миний гэр бүлийн тухай